Емитер

Давид Аттенбороугх Биографија, живот, занимљиве чињенице

Давид Аттенбороугх Биографија, живот, занимљиве чињенице

Давид Аттенбороугх, 8. маја, Сир Давид Аттенбороугх је емитер и природословац, најпознатији по девет серија „Лифе“, он је млађи брат глумца лорда Рицхарда Аттенбороуга и старији брат извршног директора Џона Аттенбораха....